PsychoMotorische Therapie "De Fenix"

Binnen de Fenix wordt psychomotorische therapie (PMT) geboden aan (jong) volwassenen. Psychomotorische therapie valt onder de noemer vaktherapie en heeft een ervaringsgerichte insteek, waarbij lichaamsbeleving en bewegingsgedrag centraal staat. Door spelvormen, symbolische of lichaamsgeoriënteerde oefeningen komt men letterlijk in beweging of staat men juist stil bij wat het lichaam aangeeft.

 

Voor mensen met hulpvragen vanuit de revalidatie, chronische pijn, burn-outklachten, spanningsregulatie of traumagerelateerde klachten kan het een op zichzelf staande behandeling zijn, of een waardevolle aanvulling op gesprekken met een andere behandelaar, zoals psychologische hulp.

 

 

Meer informatie?

Binnen de Fenix zijn meerdere psychomotorisch therapeuten werkzaam. 

U kunt uw naam en telefoonnummer mailen naar: pmt.gezondheidscentrumdefenix@gmail.com en dan nemen wij contact met u op.

 

Neem ook gerust een kijkje op onze websites voor meer informatie over PMT, wachttijden en mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekering:  www.veranderinginzicht.nl en www.praktijkaandenlijve.nl

 

 


Haptotherapie

Onze gewaardeerde collega Rieta Wessels, tot voor kort werkzaam als haptotherapeute en psychomotorisch therapeut, is inmiddels met pensioen.

Voor specifieke hulpvragen gericht op haptotherapie kunt u zich wenden tot andere collega’s in de regio.